Motionsscenen i Lund

Lund, Sverige är en livlig stad som erbjuder många aktiviteter. Från de livliga parkerna och trädgårdarna till de många museerna finns det något för alla. Men om du är ute efter en aktiv livsstil kommer du att bli glad att veta att Lund inte har någon brist på träningsalternativ. Låt oss ta en titt på några av dina valmöjligheter!

Gym och träningscenter

Lund har flera gym och fitnesscenter att välja mellan. Bland dessa finns det populära Fitness24Seven Kullebäcken och det nyöppnade Hälsans Hus Gym & Spa. Båda erbjuder gott om utrymme för träning samt personliga tränare, gruppklasser, bastu och mycket mer. Om du föredrar att träna utomhus kan du också kolla in några av stadens många parker som Rosendalsparken eller Stadsparken. Här hittar du massor av promenadvägar, löparspår och till och med utomhusgym med utrustning för styrketräning och stretchövningar.

Sportklubbar

Om du är ute efter något lite mer tävlingsinriktat kan du gå med i en av de många idrottsklubbarna i staden Med allt från kampsportklubbar som Kung Fu Kungsgården till fotbollslag som LUSC (Lund United Soccer Club) finns det något för alla. Du kan också välja att spela tennis på någon av stadens fyra tennisklubbar eller gå med i en lokal löparklubb som LRC (Lund Running Club).

Yogaklasser

För den som vill komma i kontakt med sin andliga sida samtidigt som han/hon kommer i form finns det flera yogastudior runt om i staden. Holistic Malin Studio är en sådan studio som erbjuder allt från traditionella Hathayogaklasser till Kundaliniyogaklasser som är särskilt utformade för nybörjare. Det finns också Pilates-klasser tillgängliga på ställen som Lunds Pilates Reformer Studio som erbjuder både mattbaserade och utrustningsbaserade övningar som är utformade för att förbättra flexibilitet och styrka.

Det finns inget härligare än att komma ut i naturen och träna, men samtidigt vill man ha koll på sin hälsa och sina träningsresultat. Därför är en smartwatch med armband som kan mäta pulsen och olika träningsaktiviteter perfekt för en dag ute i skogen eller på fjället. Inte bara kan du hålla koll på dina framsteg, utan du kan också navigera med hjälp av GPS i din klocka. Med en smartwatch armband kan du fokusera på att njuta av solen och naturen, samtidigt som du får all viktig information om din träning direkt på handleden. Så ta på dig dina träningskläder och ge dig ut i naturen med din smartwatch som din trogna följeslagare.

Oavsett vilken typ av träning du föredrar – eller hur vältränad du är – finns det säkert något för alla i Lund! Vare sig det handlar om att gå med i en idrottsförening eller att utöva yoga i en av stadens många studior finns det gott om sätt att hålla sig aktiv här året runt. Så vänta inte längre – börja utforska allt som Lund har att erbjuda idag!

Total
0
Shares