Proffsig fönsterputsning för både privatpersoner och företag

Fönsterputs är definitivt inte mångas favoritaktivitet. Om du har fullt upp med jobb, familj, hushållssysslor eller helt enkelt bara vill kunna koppla av kan du överlåta fönsterputs till någon annan. Varför inte anlita äkta experter för fönsterputsning i Lund som du kan lita på! När du antingen beställer en engångsfönsterputsning eller satsar på regelbunden fönsterputs ger proffsen dig skinande rena fönster. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och njuta av din fritid.

Utvändig och invändig fönsterputs

Händig fönsterputs finns tillgängligt för alla. Kanske är du en privatperson med en lägenhet som har fem fönster eller så är det tal om en företagsbyggnad med flera hundra fönster. Hjälp finns alltid att hitta om du väljer att kontakta experter såsom Magdas Fönsterputs. Även om de har huvudkontoret i Lund arbetar de flitigt i hela Skåne, så du kan få experthjälp oavsett om du bor i södra eller norra Skåne.

Magdas Fönsterputs tar med all utrustning och material som krävs för att jobba effektivt, så du behöver inte lyfta ett finger. Kom bara ihåg att just invändig fönsterputs självfallet betyder att experterna måste få tillgång till fönstren inne i bostaden. Flytta på objekt som står i vägen på fönsterkarmarna så att proffsen kommer åt.

Experter som återkommer regelbundet

Det är fullt möjligt för dig att boka en komplett fönsterputs som ett engångstillfälle. Kanske planerar du en middag eller annan tillställning i ditt hem och vill därför se till så att hela bostaden ser skinande ren ut. Kom dock ihåg att du också kan teckna ett abonnemang om du är ute efter regelbundet återkommande fönsterputsning.

När du tecknar ett abonnemang får du chansen att välja hur ofta du är ute efter fönsterputsning. När det väl är dags får du ett SMS dagen innan, sedan anländer experterna och putsar dina fönster åt dig. Du slipper därför helt och hållet att själv hålla koll på när dina fönster behöver putsas, och du slipper dessutom att boka ett nytt besök varje gång. Inte finns det något smidigare sätt än så att säkerställa att dina fönster ser fantastiska ut alla dagar i veckan!

Total
0
Shares